Naša predajňa

    • Predajňu MODANT Interiér nájdete v obchodnom interiérovom centre Lightpark. Ponúkame moderný nábytok v atraktívnej kombinácii so zaujímavými starožitnými solitérmi. Radi kombinujeme staré a nové prvky v interiéri a to sa spája aj v názve firmy a predajne – MOD+ANT, MOD(erné) a ANT(ique z anglického antiques). V ponuke samozrejme prevažujú moderné a nové prvky, ktorých kvalitu zvýrazňuje prítomnosť jednotlivých solitérov.
    • Naša predajňa je tu pre zákazníkov už od roku 2010. Za tých mnoho rokov našimi rukami prešlo úžasne veľa krásneho nábytku a rôznych, aj nečakaných doplnkov interiéru.

Misia a vízia:

    • Našou misiou je nie len prinášať kvalitný nábytok, ale ho aj vhodne skombinovať či už s aktuálnym interiérom alebo v interiéri celkom novom, prepájať materiály, farby a štýly tak, aby tvorili skutočne premyslený celok.
    • Našou víziou je prinášanie povedomia o tom, že niekedy stačí aj jeden alebo niekoľko kúskov vyššej kvality, ktoré vhodnou kombináciou pozdvihnú interiér ako taký bez toho, aby bolo potrebné v ňom všetko vymeniť za nové. A tak zároveň jeden nedokonalý kus zásadného nábytku môže pokaziť inak aj dobre vyladený interiér – to je obzvlášť pravda napríklad pri výbere sedačky.

Naše hodnoty 

    • Najdôležitejšie je pre nás kvalita našich produktov a značiek v našom portfóliu.Prinášame výrobky, ktoré sú nositeľmi materiálovej aj technickej kvality. O kvalitatívnych atribútoch výrobkov  sa so zákazníkmi rozprávame otvorene. Zákazník to ocení, lebo presne vie čo kupuje, z akého materiálu, akú má daný výrobok hodnotu, kto za ním stojí a kde bol vyrobený. Nehrozia tak žiadne prekvapenia pri používaní a výsledkom je dlhodobá spokojnosť zákazníka s výberom, na ktorý získal všetky potrebné informácie. Pozorný a ústretový zákaznícky servis je pre nás samozrejmosťou.

Tím a ľudia:

    • Sme rodinná firma s jednotkovým počtom (šikovných) zamestnancov a jedným nenáročným psíkom

Príbeh Značky:

    • Uveďte krátky príbeh o tom, prečo a ako bola firma založená, a aká bola inšpirácia za vznikom podnikania.

Čo nás odlišuje:

    • Vysvetlite, v čom sa odlišujete od konkurencie. Môže ísť o špecifické produkty, výnimočný zákaznícky servis, alebo špeciálne služby.

Radi sa s vami stetneme osobne v našej predajni:

    • Navštívte našu dizajnovú predajňu, zistite viac o našich výrobkoch a širokej ponuke. Prídite si sadnúť, dotknúť sa, prizrieť si detaily z blízka. Poteší Vás zistenie, že nemusíte byť milionár, aby ste si mohli zadovážiť kvalitný dizajnový nábytok

Login

Register | Lost your password?